Ledeninformatie

Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap en activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van de flebologische zorg. Ook kunt u hier inloggen om toegang te krijgen tot documentatie die alleen voor leden beschikbaar is. Mocht u vragen hebben over uw lidmaatschap of toegang willen krijgen tot specifieke informatie, neemt u dan contact met ons op.

Word lid

Ledeninformatie

Soorten lidmaatschap

DCoP kent een institutioneel, een industrieel en een individueel lidmaatschap. De lidmaatschapsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december en is jaarlijks opzegbaar. Bij het aangaan van een lidmaatschap gedurende het kalenderjaar wordt een evenredig deel van het afgesproken contributiebedrag in rekening gebracht. Facturen worden jaarlijks in november verstuurd en hebben betrekking op het daaropvolgende kalenderjaar.

Word lid

Ledenvergaderingen

DCoP organiseert jaarlijks meerdere ledenvergaderingen (ALV). De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden en speciaal genodigden en zijn uitermate geschikt om te netwerken. Alle leden worden ruim van tevoren geïnformeerd over de vergaderdata en de locatie. Zij ontvangen tijdig een uitnodiging met agenda en bijbehorende stukken waarover eventueel gestemd gaat worden. Onderwerpen variëren van bestuurlijke mededelingen tot wetenschappelijke presentaties. Aanmelding voor de ALV is verplicht. De ALV is geaccrediteerd met 1 punt.

Congresagenda

DCoP vindt het belangrijk dat u de (bij ons bekende) internationale flebologische congressen eenvoudig kunt vinden en heeft ze daarom alvast voor u in een jaarkalender gezet. Bekijk hier de congresagenda.

Scholing

DCoP vindt scholing en het delen van kennis en ervaringen belangrijk. Daarom publiceren wij alle bij ons bekende flebologisch gerelateerde scholingen, cursussen, webinars, symposia en congressen. Regelmatig brengen wij onze leden via mail op de hoogte van deze activiteiten.

Organiseert u een flebologisch congres of wilt u uw webinar of symposium onder de aandacht brengen bij flebologisch Nederland? Stuurt u ons dan een bericht. Wij verzorgen gratis een mailing naar onze leden.

Lees verder